Detalii la:

www.inchiriazaojucarie.ro sau
0749.627.138 sau www.facebook.com/inchiriazaojucarie

03 februarie 2013

Petrecere pentru burtici sau, cum se spune pe la noi... "baby shower party"

La noi nu e inca foarte populara aceasta petrecere pentru viitoare mamici, dar mie imi place tare mult ideea! Ce poate fi mai dragut decat sa surprinzi cu un astfel de gest o burtica? :)



Petrecerea pentru burtici e raspandita cam in toata lumea, de regula se organizeaza inainte de nastere, este o petrecere la care participa doar femeile (sa nu se poata spune ca noi nu suntem eclusiviste) si, de regula, este organizata de prietenele viitoarei mamici. In alte regiuni, petrecerea este organizata la o luna sau doua dupa nasterea bebelusului. La origine, se pare ca petrecerea era organizata de cineva din familie, dar pe masura ce am evoluat si am inceput sa fim mai incorsetati in canoane si in reguli, s-a schimbat traditia. Nu de alta, dar  este nepoliticos sa  organizezi o astfel de petrecere fiicei sau nepoatei, pentru ca invitatele ar putea sa creada ca se cer favoruri sub forma de cadouri... Of, ce ti-e si cu societatea asta moderna....

Oricum, eu zic ca nu merita sa pierdem nicio ocazie de bucurie si sarbatoare si ce prilej mai bun sa gasim decat venirea pe lume a unui sufletel? ;) Asa ca daca aveti o prietena, o sora, cumnata sau pe cineva drag care urmeaza sa fie mamica....go for it!
Noi va ajutam cu organizarea petrecerii  care, pentru efect, e musai sa fie surpriza!

Va propunem baloane asortate cu burtica - roz, bleu sau roz + bleu, jucarii pentru micutii invitati la petrecere (cu siguranta gasiti ceva potrivit pentru varsta lor la noi si in mod cert, nu o sa vreti sa-i lasati acasa :P),  decor in ton cu evenimenul, insigna  pentru viitoarea mamica cu "It's a boy" / "It's a girl" (sau echivalentul in limba romana). De fapt, voi ne spuneti la ce va ganditi si noi va indeplinim dorinta! Cum vi se pare? :)

Oricum, pentru ca avem niste idei, vi le impartasim de pe acum. Va putem face si un tort din scutece... Am gasit cateva imagini foarte dragute cu torturi, ca sa vedeti la ce ma gandesc







Tortul din scutece este o foarte buna idee de cadou din mai multe motive: in primul rand, nu ingrasa :P,  de scutece toti bebelusii au nevoie si mai poate sa fie ornat si cu diverse lucrusoare absolut neceasare sau utile (jucarioare, sosete, caciulite, suzete, sticlute de lapte etc).

O alta idee mai mult decat utila pentru cadou ar fi un voucher la un curs de educatie prenatala. Credeti-ma, stiu ce spun! Viitoarele mamici sunt tare curioase, au o multime de intrebari la care cel mai bun raspuns vine, categoric, din partea unei persoane cu pregatirea necesara. Si aici, avem o sugestie pentru voi: un voucher cadou la Cuibul Berzelor (despre cuib puteti sa cititi aici). Toate viitoarele mamici ar trebui sa o cunoasca pe Nora! Cine e Nora? Ea e barza care pe langa raspunsuri la intrebari are pentru viitorele mamici o vorba buna si un umar in timpul travaliului ;)


Ce ziceti? Va tenteaza o ploaie de cadouri? Aaaa, am uitat sa va zic:  "baby shower" vine de la ploaie de cadouri pentru bebe ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu